Mardin Haber
HV
28 MART Perşembe 20:18

Düzce'nin çehresini değiştirecek proje

Düzce'de Eski Sanayi Çarşısı'nın Beslanbey mevkiine taşınmasının önünü açacak olan Modern Sanayi Sitesi Projesi için hummalı çalışma devam ediyor. Projenin yapılacağı alanda zemin dolgu çalışmasının ardından ihale yapılarak inşaata başlanacak.

YEREL
Giriş Tarihi : 04-10-2022 13:10   Güncelleme : 04-10-2022 13:10
Düzce'nin çehresini değiştirecek proje

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün şehir merkezinde derme çatma dükkânlardan oluşan Eski Sanayi Çarşısını Beslanbey mevkiine taşınması için geçtiğimiz aylarda başlattığı Modern Sanayi Sitesi hızla devam ediyor.

Kent merkezinin ortasında kalarak derme çatma yapılar ile kötü görüntü oluşturan ve şehrin vizyonunu olumsuz engelleyen Eski Sanayi Çarşının taşınması için 355 dükkândan oluşacak Modern Sanayi Sitesinin yapımı bekleniyor. 63 dönüm üzerine yapılacak olan Modern Sanayi Sitesinin zemin dolgu çalışmalarını ara vermeden devam eden Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmanın ardından birinci etap inşaatın yapılması için ihaleye çıkacak.

Modern Sanayi Sitesinin birinci etap inşaatının tamamlanmasının ardından Eski Sanayi Çarşısı esnafı yeni ve modern dükkânlarına taşınmaya başlayacak.

AdminAdmin

YORUMLAR