Mardin Haber
HV
19 MART Salı 13:53

Tuzla’da 18 Mart Çanakkale Zaferi’ne Özel Sergi

Tuzla Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108’inci yıl dönümü nedeniyle Tuzla Marina’da özel bir sergi açtı. Se

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-03-2023 14:25   Güncelleme : 18-03-2023 14:25
Tuzla’da 18 Mart Çanakkale Zaferi’ne Özel Sergi

Tuzla Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108’inci yıl dönümü nedeniyle Tuzla Marina’da özel bir sergi açtı. Sergide Çanakkale Zaferi’ni anlatan üç boyutlu gösterimin yanı sıra Çanakkale Savaşı’ndan günümüze kadar ulaşmış eşyalar da sergileniyor. Sergi 2 Nisan’a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

 Tuzla Belediyesi 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla özel bir sergi açtı. Tuzla Marina’da bulunan Tuzla Belediyesi etkinlik çadırında içerisinde Çanakkale Zaferi’ni anlatan üç boyutlu gösterimin bulunduğu ‘Kahramanlık Ruhumuzda var’ sergisinde ayrıca Çanakkale Savaşı’ndan günümüze kadar ulaşmış eşyalarda sergileniyor. Sergi 2 Nisan’a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

 TUZLALI MİNİKLERDEN 18 MART GÖSTERİSİ

 Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından hayata geçirilen ve 3-6 yaş arasındaki çocukların anneleri ile birlikte onlarca farklı branşta eğitimler alabildikleri Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’ne giden minikler, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni anlatan bir tiyatro oyununu sergilediler. Minikleri ise anneleri büyük bir ilgiyle izlediler.

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR